EtusivuYritysPalvelutMediaYhteys

Video kertoo enemmän

Noin 80% viestinnän perillemenosta riippuu kuulemisesta ja näkemisestä - AUDIOVISUAALISUUDESTA.

Sanotaan, että ihminen muistaa 10% lukemastaan, 20% kuulemastaan, mutta jopa 50% näkemästään ja kuulemastaan. Video voi sisältää elävää kuvaa, grafiikkaa, animaatiota, musiikkia, selostuksen, äänitehosteita ja teksti- informaatiota.

Video viestittää yhtäaikaa monella eri tasolla.

Videon avulla viet katsojat sinne, minne he eivät muuten pääse: näköalapaikalle tuotantoprosessiisi, koneen sisälle, menneeseen, tulevaisuuteen..

Videon avulla visualisoit ideasi ja palvelusi näyttävämmin ja vakuuttavammin, kuin kalvolla tai esitteen avulla.

Video on ylivoimainen silloin, kun sanomasi pitää mennä perille nopeammin ja tehokkaammin.

Videoflame jo vuodesta 1989

Videoflame jo vuodesta 1989

Videoflamesta saat kaiken tämän

Korkealaatuisen videokuvan tuottamiseen käytämme HD-tuotantokalustoa, unohtamatta tietenkään kuvan korkeaan laatuun vaikuttavaa kuvausryhmämme hioutunutta yhteistyötä ja kehittämiämme toimintamalleja. Kuvauksissa mukanamme on värimonitori, jonka avulla kuvien rajauksista voidaan sopia asiakkaan edustajan kanssa jo kuvaustilanteessa. Studiollamme on chroma key - kuvausmahdollisuus sinisellä ja vihreällä taustalla.

Uusinta tekniikkaa oleva kuvauskalustomme mahdollistaa myös monikameratuotannot. Videoflamen oma tuotantokalusto mahdollistaa jopa neljän kameran kuvamiksauksen näyttölaitteille (esim. suurille valkokankaille) monenlaisissa live-tapahtumissa.

Käytämme editointiin työasemia, joissa on Applen Final Cut Studio -ohjelmistot. Videokuvaa voidaan ehostaa After Effectsin tehosteilla, joissa vain mielikuvitus on rajana. Digitaalisen animaatiostudiomme (Autodesk 3ds Max) tuottamia vaikuttavia 3d-tehosteita ja havainnollistuksia voidaan toteuttaa myös asiakkaan CAD-malliin pohjautuen ja käyttää niitä sekä video- että TV-tuotannossa.

Pohjimmiltaan kyse on kuitenkin siitä, että valitessanne Videoflamen yhteistyökumppaniksenne on käytössänne ammattilaiset, jotka toteuttavat haastavimmatkin visionne ja auttavat teitä pääsemään tavoitteeseenne!

Videoflame jo vuodesta 1989

Videoflame Länsikatu 15 80110 Joensuu p.013 263 7322

WWW-toteutus Mainoslato